21 Kasım 2011 Pazartesi

Ne Gordion'a Lush mı Açılmış!

Aslında bir kaç hafta öncesine kadar Lush'ın ne olduğundan haberim bile yoktu.Arkadaşımla Gordionda gezinirken aaaa Lush açılmış diyerek sürekli beni içeri.İçeri bir girdik ki mis kokular rengarenk sabunlar birbirinden güzel maskeler bir anda sarıveriyor insanı.Bu mağazadaki bütün ürünler bitkisel ve pek çok üründe kimyasal madde hiç yok.Tabi birşey almadan çıkmadan olmazdı ve bende aşağıda görüğünüz Love Lettuce adlı maskeyi aldım.

Lavanta ve badem özlü bu maskenin en önemli özelliği içinde hiçbir şekilde kimyasal madde bulunmaması.Bu yüzden de 2-3 hafta içinde tüketilmeli ve buzdolabında saklanmalı.Benim cildim karma t bölgem yağlı ama özellikle kış aylarında ankara ayazında yanaklarımın bazı bölgeleri kuruyor.Özellikle siyah noktalarım için aldığım bu ürün cildimdeki fazla yağları emerek pürüzsüz bir şekle soktu.Aynı zamanda siyah noktalarım da azaldı ve cildimdeki kuruluklar geçti ve cildim dengeli bir yapıya kavuştu.Tek eksi yanı kimyasal madde barındırmadığı için çok kısa sürede tüketilmesi gerekiyor daha 2 hafta olmadan biraz sulandı gibi sanki.


Yukarıdaki iki ürünü ise daha dün adlım.Üstteki sabun hassas ciltler için, papaya ve kelemin özü içeriyormuş.Çok sivilce problemim olmamasına zaman zaman çenemde ve şakaklarımda ucu olmayan bi çıkıp bi kaybolan sivilceler çıkıyor.Onlar için etkili bir ürünmüş.Alttaki ürün ise Çay ağacı özlü tonik.Henüz denemedim ikisinide bi yorum yapamıcam ama bir süre kullandıktan sonra görüşlerimi sizinle paylaşıcam yeniden.Kısacası ben bu Lush'ı şimdiden çok sevdim.Eğer kullandığınız ürünleri varsa yorumlarınızı bekliyorummm :)

4 yorum:

  1. Tatlim dus jellleri mis gibi kokar sabunlari da oyle bergamotlu olan duj jeli harika, honey i wash kids ve limonlu sabunda. Balistikleriyle banyonu super suslersin:)

    http://trendydolap.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. honey i wash kids'i epey övdüler bakalım bu gidişle hepisni denicem galiba kendimi kaybediyorum mağazaya girince o neymiş bu neymiş kendimi alamıyorum bi türlü :)

    YanıtlaSil
  3. Canım ben de lush hastası birisiyim :)) ne yazık ki evimin yakınında yok ama hep nişantaşına gidiyorum almak için. Özellikle flying fox adlı duş jelini bir de ballı karamelli bir sabunları var onu tavsiye ederim. Duş jeli özellikle muhteşem kokuyor ve parfüm etkisi yaratacak kadar kalıcı :))


    BeTwin Us

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim canım tavsiyeler için en kısa zamanda denicem :)

    YanıtlaSil