10 Eylül 2011 Cumartesi

Koton Night&Day

KOTON’un hem gece, hem gündüze damgasını vuracak yeni Night&Day Elbise Koleksiyonu, İstanbul Fashion Week kapsamında, 8 Eylül Perşembe akşamı gerçekleştirilen defilede moda tutkunlarıyla buluştu.


İlk defa İstanbul Fashion Week’de moda severlerin karşısına çıkan KOTON’un Night&Day Elbise Koleksiyonu, şık ve stil sahibi bir duruşun hakim olduğu kısa ve uzun elbiselerden oluşuyor. Minimal ve feminen görüntülerin ön planda olduğu elbiseler, yeniden yorumlanan farklı kesim ve kupları ile mükemmel görünümü arzulayan kadınlara hitap ediyor.


Kendinden emin, cesur bir kadının ruhunu ve siluetini yansıtan KOTON Night&Day Koleksiyonu’nda gündüzden geceye üzerinizden asla çıkarmak istemeyeceğiniz elbiselerin yanı sıra, özel gece ve davetler için hazırlanan “Limited Edition” uzun elbiseler asil bir şıklığın altını çiziyor. Koleksiyonun her bir parçası kadınların özgüvenlerine dokunarak onları yüceltiyor, kadınlar modanın diliyle kendilerini gizlemeden ifade ediyor.


Haber ve fotoğraflar ifw sayfasından alıntıdır.Ben bu koleksiyonu çok beğendim hem gündüz hem gece rahatlıkla kullanılabilir.Zaten koton son birkaç sezondur coşmuş durumda umarım bu güzel koleksiyonların devamı gelir :) Peki sizler nasıl buldunuz Night&Day koleksiyonunu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder