10 Şubat 2012 Cuma

Mavi'nin Yeni Yüzü: Jon Kortajarena





Haber aslında pek de yeni sayılmaz ama malum ben uzun zamandır buralarda olmayınca yeni öğrendim. Vogue Türkiye temmuz ayı kapağından hatırladığımız Jon Kortajarena şimdi de Mavi'nin 2012 ilkbahar yaz kampanyasında yer alarak gözlerimizi bayram ettirecekmiş.

İspanyol model 85 doğumlu ve bugüne kadar model Chanel, Armani, Versace, Dolce&Gabbana, Salvatore Ferragamo, Carolina Herrera gibi pek çok önemli markayla çalışmış.Yakışıklı modelin Tom Ford'un gözdesi olduğu da söylentiler arasında valla ben söyleyenlerin yalancısıyım.İbiza'da yapılan çekimlerde Jon'a  Kendra Spears, Aline Weber ve Adam Senn eşlik etmiş.Geçen sene Kıvanç'lı reklamlar baya patlamıştı ama bu sene Jon Kıvanç'ın pabucunu dama değil uzaya bile attırır bence.

Neyse ben çok konuştum sıra fotoğraflarda :)







3 yorum:

  1. benden üç yas kucukmus ama hoşmuş bende vouge dergısıne arada bır bakıyorum:)

    YanıtlaSil
  2. Evet canım yaş olarak küçük baya ama çok hoş gerçekten vogue kapağına çıkan ilk erkek falan diye konuşulmuştu ordan hatırlıyorum bende :)

    YanıtlaSil
  3. of of of kendilerinin tam bir hastasıyım!
    eğer sen de öyleysen ki çok beğendiğin belli :D a single man filmini mutlaka izlemelisin.. hem filmin yönetmeni tom ford, tam bir dönem filmi ve haliyle kostümler süper.. bir de jon kortajarena da oynuyor ;) ah ah o aksanını duymalısın..

    neyse tamam çenem düştü susuyorum :D

    bu fotoğrafları da çok beğendim, özellikle sarıyı. kadın versiyonu olursa benim olmalıı!

    YanıtlaSil